By Land Trafik Veje og Parkering Stier Havne, lufthavne og jernbaner Trafiksikkerhed Kollektiv trafik Tekniske anlæg Klima & Miljø Ferie - Fritid Kulturarv  

Trafik

 

Det er af stor betydning for kommunens udvikling, at transportforholdene er gode. Det gælder både i forhold til persontransport samt vare- og godstransport.

 

Befolkningens behov for mobilitet i dagligdagen skal tilgodeses af hensyn til arbejdsmarkedet, uddannelse og fritidslivet. Vore gæster og turister skal sikres god fremkommelighed til området. Det er derfor vigtigt, at der sikres gode og effektive sti-, vej- og jernbaneforbindelser internt i kommunen samt til den øvrige del af landet.

 

Kommunens geografiske placering i krydsfeltet mellem den nord-sydgående trafik mellem Skandinavien og Europa samt den øst-vestgående trafik mellem Baltikum, Nordsøen og Nordatlanten gør Hirtshals Havn til et knudepunkt for person- og varetrafik, omladning og transport. Det forpligter til særlig opmærksomhed på transportforbindelserne til og fra Hirtshals Havn.

 

Dette tema omhandler kommunens vej- og stistrukturer samt jernbanenettet, havnene i Hirtshals og Løkken samt Sindal Lufthavn. Der er også afsnit om trafiksikkerhed og kollektiv trafik.

 

Under hvert af emnerne, der kan vælges i menuen til venstre, kan du læse mere om Byrådets mål, strategier og retningslinjer. 

 

 

Tilbage til forsiden


 

 Se alle temakort