Hvad er en kommuneplanstrategi? Satsninger Satse fokuseret på unge og uddannelse Bygge på egne styrker i erhvervsudviklingen Skabe attraktive og differentierede by- og boligmiljøer Revisionstemaer Kontrete handlinger Gennemført planlægning  

Satsninger

 

På de indledende sider har vi, gennem et brev fra fremtiden, sat et billede på hvordan vi forestiller os Hjørring i 2025. Byrådet har på flere seminarer diskuteret, hvad vi skal leve af i fremtiden, og hvordan vi gør Hjørring Kommune til noget særligt attraktivt.

 

Der er ingen nemme løsninger og intet facit, der fortæller os om vi vælger rigtigt. Men vi tror på, at det er nødvendigt at vælge og satse på udvalgte områder, fordi vi ikke kan alt på én gang.

 

Der er samtidig bred enighed i byrådet om, at det er vigtigt både at fastholde og udnytte kommunens aktuelle styrker – natur og turisme, infrastruktur og havn, kultur og håndværk, stærke offentlige arbejdspladser – og samtidig sætte nye indsatser i gang for at vende udviklingen. Derfor vælger vi at satse på 3 områder, hvor vi tror på, at vi kan gøre en forskel i årene, der kommer. I den korte form vil vi styrke kommunen ved at:

  • Satse fokuseret på unge og uddannelse
  • Bygge på egne styrker i erhvervsudviklingen
  • Skabe attraktive og differentierede by- og boligmiljøer
 

Tilbage til forsiden

 

 

 udviklingsplan_2011.pdf (1.3 MB)